OPERÁTOR / OPERÁTORKA LAKOVACÍ LINKY

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Náchod
  • HPP
  • nástup 1. 10. 2024

Popis

Jsme mezinárodní rodinná firma a pro naše zákazníky navrhujeme, vyrábíme a instalujeme modulární regálové systémy, chladicí pulty, pokladny a další příslušenství a nábytek na zakázku. S téměř 250 kolegy v našich pobočkách v Belgii, Polsku, Česku a Španělsku tvoříme každý den prodejny budoucnosti.
Pro náš výrobní závod v Říkově u České Skalice aktuálně hledáme spolehlivého kolegu na pozici Operátor lakovací linky, s možností vypracovat se na předáka směny nebo obsluhu lakovacích kabin.

Náplň práce: práce na lakovací lince - navěšování, podvěšování a svěšování; kontrola, rovnání a balení výrobků a zboží na palety podle kritérií expedice; manipulace s výrobky a materiálem; běžná údržba, úklid a čištění zařízení a prostor; vedení evidence výroby a údržby.

Váš profil: jste týmový hráč; máte průkaz obsluhy VZV, příp. průkaz obsluhy plošin a ŘP sk. B; jste spolehlivý, přesný a pečlivý; Váš přístup k práci je aktivní a zodpovědný; nechybí Vám smysl pro pořádek a ochota pracovat v souladu s metodami Lean; jste zdravotně způsobilý (vzhledem k fyzické náročnosti je práce vhodná spíše pro muže).

Co nabízíme: v Gondelle, společnosti s úzkými rodinnými vazbami, si zakládáme na přívětivém pracovním prostředí. Vnímáme důležitost správného vyvážení rodinného a pracovního života a poskytujeme všem svým zaměstnancům příležitost k jejich osobnímu i profesnímu rozvoji.

A na co se u nás můžete těšit: stabilní zaměstnání v mezinárodní společnosti s rodinnou atmosférou a přátelskými vztahy, nadstandardní finanční ohodnocení, týden dovolené navíc, dotované závodní stravování, benefitní kartu na volnočasové aktivity (zdraví, sport, kultura, vzdělávání, cestování), zvýhodněný tarif od mobilního operátora i pro rodinu, zvýhodněné vedení účtu a dalších služeb v KB, příspěvek při narození dítěte, ocenění při kulatinách a za odpracované roky, firemní akce, odborné vzdělávání a příležitost kariérního růstu.

Zaujala Vás naše nabídka? V tom případě Vás rádi přivítáme v naší rodině Gondella. Zašlete svůj strukturovaný životopis na e-mail: m.makydova@gondella.cz

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení
  • Činnosti na technických zařízeních - obsluha manipulačního vozíku
  • Řidičský průkaz - řízení motorových vozíků (VZV)

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody - benefitní karta, zvýhodněný tarif od mobil. operátora, firemní akce, vzdělávání
  • Závodní stravování

Umístění pracovní pozice

Gondella CZ s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 32 000–40 000 Kč
Pracoviště: 266, 55203 Říkov
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Martina Makydová
E-mail: m.makydova@gondella.cz
Telefon: 737 088 697
ID inzerátu: 823215

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Martina Makydová
E-mail: m.makydova@gondella.cz
Telefon: 737 088 697

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.