Náplň práce:
o Sestavování podkladů, kontrola přípravy - výroby stravování formou diet, kontrola teploty podávané stravy
o degustace a zapisování případných připomínek a jejich řešení do předtištěného formuláře
o pravidelné screeningové hodnocení nutričního stavu u každého uživatele
o odpovědnost za stanovení odpovídajících nutričních hodnot pro dané uživatele dle jejich skutečných potřeb, odpovědnost za sestavení jídelních lístků a norem stravy tak, aby tato kritéria byla naplněna
o spolupráce s vedoucím kuchyně, přímé péče a zdravotním úsekem
o kontrola podávání nutridrinků, jejich skladování a objednávání
Požadujeme středoškolské nebo vyšší odborné vzdělání, platná registrace (osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu), čistý trestní rejstřík, očkování proti hepatitidě B, zdravotní způsobilost a spolehlivost.
Zaměstnanecké výhody: 5 dní dovolené navíc, 3 dny sick days, podnikové stravování, zvláštní prémie, osobní ohodnocení, benefity z FKSP
Kontakt: telefonicky, e-mailem
Kontaktní osoba: | Anna Roškotová |
E-mail: | mzdy@dpskb.cz |
Telefon: | 607040755 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.