Fullstack programátor/ka (HPP)

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Olomouc
  • HPP, Zkrácený úvazek
  • nástup 1. 10. 2024

Popis

Kontakt možný POUZE e-mailem. PP na dobu určitou.

Přibývají nám zakázky, a proto hledáme samostatného a zkušeného fullstack programátora, který se stane součástí našeho týmu. Tato pozice klade důraz především na backend vývoj, ale zahrnuje také důležité znalosti frontendu. Jsme firma sídlící v Olomouci, zaměřená na tvorbu webových stránek, e-shopů, databází a informačních systémů.

Hlavní náplň práce:
vývoj a správa databází, CRM systémů a informačních systémů na míru, rozvoj a údržba moderních webů, e-shopů a portálů, které mohou být postavené na vlastním CMS, nebo ojediněle dalších řešeních jako WordPress či Drupal, tvorba propojení modulů na míru v našich systémech, spolupráce s týmem na úpravách a vylepšeních projektů, testování a ladění aplikací na všech úrovních vývoje, komunikace a spolupráce s interním týmem a externími programátory
Co bys měl umět?

- Backend: PHP, znalost OOP je nutností, dobrá znalost MySQL - indexy, cizí klíče, návrh struktury databáze, znalost frameworků (např. Nette, Laravel) výhodou, optimalizace kódu pro lepší výkon a efektivitu.

- Frontend: HTML5, CSS3, JavaScript (znalost jQuery výhodou), znalost CMS platforem (WordPress, Drupal) výhodou, zkušenosti s preprocesory (např. LESS) jsou plusem.

Očekáváme:
praxi v oboru IT alespoň 3 roky, logické myšlení, tvůrčí samostatnost a schopnost týmové spolupráce, zodpovědnost za odvedenou práci a schopnost efektivně řešit problémy, plynulou znalost českého nebo slovenského jazyka, angličtina na úrovni čtení dokumentace

Nabízíme:

flexibilní pracovní dobu a možnost částečně pracovat remote, hlavní místo práce: Olomouc, ohodnocení podle zkušeností a dovedností.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSV
  • Jiné - samostatnost, zodpovědnost

Požadované jazyky

  • Angličtina (aktivní)
  • Čeština (aktivní)
  • Slovenština (aktivní)

Umístění pracovní pozice

BZ Company Internacional s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 50 000–80 000 Kč
Pracoviště: Hodolanská 413/32, 77900 Olomouc
Typ úvazku: HPP, Zkrácený úvazek
Kontaktní osoba: Nikol Šárovcová
E-mail: prace@bzcompany.cz
ID inzerátu: 825301

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Nikol Šárovcová
E-mail: prace@bzcompany.cz

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.