SAMOSTATNÝ/Á REFERENT/KA - Odboru výstavby a územního plánování - úsek stavebního řádu

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Nymburk
  • HPP
  • nástup 1. 10. 2024

Popis

Obecná charakteristika pozice: výkon státní správy v rozsahu obecného stavebního úřadu ve svěřeném území; výkon státní správy v rozsahu speciálního stavebního úřadu ve věcech silnic II. a III. třídy, místních komunikací a veřejně přístupných účelových komunikací.
Vykonává činnosti požadované stavebním zákonem, vede stavební řízení, vydává stavební povolení, souhlas s ohlášenou stavbou, kolaudační souhlas, souhlas ke zkušebnímu provozu před vydáním kolaudačního souhlasu, rozhodnutí o změnách v užívání staveb a další činnosti dle stavebního zákona.

Místo výkonu práce: Poděbrady

Předpokládaný termín nástupu: po skončení VŘ nebo dle dohody

Pracovní poměr: na dobu neurčitou

Počet pracovních míst: 2

Platové podmínky: řídí se zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů (10. platová třída + příplatky dle příslušného nařízení vlády).

Kvalifikační předpoklady:

  • splnění kvalifikačních požadavků dle § 30a zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon ve znění zákona č. 195/2022 Sb. a zákona č. 152/2023 Sb.,
  • splnění kvalifikačních předpokladů vzdělání dle § 2 nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění, a to vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání.

Požadavky zaměstnavatele:

  • praxe ve státní správě či samosprávě výhodou,
  • osvědčení zvláštní odborné způsobilosti pro správní činnost stavební řád a vyvlastnění (nebo svědčení o úspěšném vykonání úřednické zkoušky pro obor státní služby, jehož součástí je stavební řád) výhodou,
  • orientace v projektové dokumentaci výhodou,
  • komunikační schopnosti, iniciativa, spolehlivost,
  • uživatelská znalost práce na PC,
  • řidičské oprávnění skupiny B výhodou,
  • ochota učit se a dále se vzdělávat.

Lhůta pro podání přihlášky: 27.9. 2024 vč.
Městký úřad Poděbrady (mesto-podebrady.cz) Přesné informace pro přihlášení do výběrového řízení naleznete na úřední desce Města Poděbrady. Zaslání (pouze) životopisu se nepovažuje za přihlášení uchazeče do výběrového řízení.

Zaměstnanecké výhody: příspěvek na volnočasové aktivity, ošatné, eStravenky, indispoziční volno, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Bakalářské

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 26 600–37 170 Kč
Pracoviště: Jiřího náměstí 20/1, 29001 Poděbrady
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: DiS. Radka Paštiková
ID inzerátu: 827904

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Vaše uvedené osobní údaje budou zpracovávány a vedeny pouze pro účely daného výběrového řízení.

Vaše přihláška bude zpracovávána a vedena za účelem doložení průběhu daného výběrového řízení po dobu pěti let; bude zpracovávána a chráněna v souladu s platnými právními předpisy na ochranu osobních údajů. Osobní údaje obsažené v přihlášce nebudou poskytnuty třetím stranám a nebudou uchovávány déle, než je pro tento účel právně přípustné.  Informace o zpracování osobních údajů městem Poděbrady jsou uvedeny na adrese:

http://www.mesto-podebrady.cz/vismo/zobraz_dok.asp?n=gdpr&id_ktg=1897&p1=28256&sz=zmena_formalni&sz=nazev

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.