Kontakt: Kopecká Alexandra, tel.: 739 255 766, e-mail: manager.saxonia@hotelis.cz (8,00 - 15,00 hod)
NNáplň práce: příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu i a la carte; zodpovědnost za dodržování receptur a za kvalitu použitých surovin; rozdělení připravených pokrmů na samostatné porce, aranžování a dekorování jídel před podáváním, péče o kuchyňské nářadí a vybavení; spolupráce se zaměstnanci provozu.
Požadujeme: samostatnost, praxe v oboru výhodou; pečlivost, spolehlivost a důslednost.
Upřesňující informace: pracovní doba dle domluvy/potřeb zaměstnavatele, lze pracovat i na zkrácený pracovní úvazek nebo na DPP, potřeba služeb od 15:00 do 21:00.
Personální strava zdarma. Zvýhodněné ceny ubytování v rámci HOTELIS hotelů.
Kontaktní osoba: | Alexandra Kopecká |
E-mail: | manager.saxonia@hotelis.cz |
Telefon: | 739 255 766 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.