ODBORNÝ PRACOVNÍK - ODBĚR VZORKŮ (M/Ž)

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Třebíč
  • HPP
  • nástup 1. 10. 2024

Popis

Pracovní poměr je na začátku vždy na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou. Požadujeme časovou flexibilitu, spolehlivost, pečlivost. Nástup je možno na základě dohody upravit i na pozdější termín. Platové ohodnocení dle dosaženého vzdělání a praxe dle platných předpisů pro státní organizace. Jedná se o odběry enviromentálních vzorků v terénu. Hodně se jezdí autem. Vhodné zejména pro pracovníky se zdravotnickým vzděláním nebo pro pracovníky s technickým vzděláním (potravinářské laboranty apod.)

Zaměstnanecké výhody:
příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna, příspěvek FKSP na pracovníka, možnost dalšího vzdělávání

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Umístění pracovní pozice

Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 21 800–38 640 Kč
Pracoviště: Bráfova tř. 456/31, 67401 Třebíč
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Jan Hofman
E-mail: jan.hofman@zuova.cz
Telefon: 603 421 258 (8:00 - 17:00)
ID inzerátu: 829710

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Jan Hofman
E-mail: jan.hofman@zuova.cz
Telefon: 603 421 258 (8:00 - 17:00)

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Ochrana osobních údajů

Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě tímto informuje uchazeče, že jím poskytnuté osobní údaje budou zpracovány pouze pro účely přijímacího řízení a v rozsahu nezbytném k posouzení a rozhodnutí o vhodnosti obsazení nabízené pracovní pozice. Osobní údaje neúspěšných uchazečů budou po skončení řízení vymazány, pokud uchazeč nevyjádří souhlas s jejich uchováním pro příp. další pracovní nabídky. Více informací o zpracování osobních údajů, jakož i poučení o právech subjektu údajů lze nalézt na webové stránce: www.zuova.cz v záložce: „O nás“, v sekci: „Ochrana osobních údajů“.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.