Personální náměstci (ředitelé)

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Honzáková Jitka, e-mail: jitka.honzakova@ibs-sro.com
Znalost anglického jazyka - aktivní znalost
Znalosti dalších cizích jazyků výhodou

Vedoucí pozice, která zodpovídá za řízení globální organizace. Schopnost činit zásadní, rychlá a nezávislá rozhodnutí, schopnost rozvíjet a pěstovat strategická partnerství a vztahy v rámci společnosti i s externími společnostmi.
Vyvíjení a implementace strategii lidských zdrojů, rozvoj managementu a organizace pro Albert Česká republika s.r.o., Přispívání k rozvoji obchodní strategie v souladu s požadavky organizace na lidské zdroje. Řízení a dostatečný přísun motivované a vzdělané pracovní síly tak, aby přispívali k cílům růstu společnosti a implementaci LTP.?
Rozvíjet, udržovat a zajišťovat adekvátní správu organizační struktury a pozic. Podpora managementu při definování projektů organizačních změn a vede/usnadňuje implementaci procesů restrukturalizace, reorganizace a revitalizace které budou probíhat profesionálně. Zapojení jak vrcholového vedení, tak všech zaměstnanců společnosti a povede k jejich rostoucí angažovanosti.
Identifikujte potřeby náboru podle obchodní vize, hodnot a zásad náboru.
Správa rozvoje talentů, identifikuje lidi a poptávku po talentech, vyvíjí příslušné školicí programy a nástroje v souladu s obchodními prioritami. Udržuje plán a systém MD pro podniky Ahold ve střední Evropě. Organizuje a zajišťuje navazující každoroční hodnocení MD pro cílové skupiny v pracovních třídách 13-15 a 16-18 v souladu s globálním přístupem MD. Realizuje školicí a vzdělávací programy laděné podle konkrétních potřeb v organizaci a formátech a ve spolupráci s Ahold společnostmi v Evropě se zaměřením zejména na ty oblasti, které jsou identifikovány formou klíčových iniciativ Albert Česká republika s.r.o.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vysokoškolské

Albert Česká republika, s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 255 000 Kč
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Jitka Honzáková
E-mail: jitka.honzakova@ibs-sro.com
ID inzerátu: 835078

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Jitka Honzáková
E-mail: jitka.honzakova@ibs-sro.com

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.