Upřesňující informace:
Střední odborné s maturitou nebo VŠ v oboru potravinářském (nebo chemickém), praxe v potravinářském provozu a laboratoři vítána. Komunikativnost, organizační schopnosti, samostatnost, analytické myšlení, přirozená autorita, pravidelné školení.
Náplň práce:
Vede a řídí pracovníky laboratoře
a) zajišťuje vstupní mezioperační a výstupní kontrolu u všech vyráběných výrobků
b) provádí analytické a fyzikální rozbory, sleduje ve všech parametrech výrobky a jejich zdravotní nezávadnost
c) vyhodnocuje grafy a sondy sterilovacích zařízení
d) je metrologem závodu
e) kontroluje dodržování hygieny a sanitace
f) zajišťuje vyhodnocování rozborů vlastní i externích laboratoří
g) spolupodílí se na vývoji výrobků a zkouškách v návaznosti na zlepšení kvality
h) zajišťuje a dohlíží na odvoz živočišného odpadu, kontroluje třídění veškerého odpadu ve firmě
i) tvorba objednávek dle požadavků, korektura faktur
j) Kontroly registrů skla a tvrdých plastů, nožů a uvolnitelných částí
k) Vypisování Záznamů o neshodě, přijímání nápravných a preventivních opatření.
l) zajišťuje pravidelnou kontrolu DDD
m) znalost IFS a HACCP
n) odpovídá za zdravotní nezávadnost a kvalitu výrobků, včetně rozhodnutí
BEZ UBYTOVÁNÍ !
Zaměstnanecké výhody:
Kontakt: ososbně - po telefonické domluvě, e-mailem,telefonicky na tel.č. 381 201 151
Kontaktní osoba: | Martina Žirovnická |
E-mail: | martina.zirovnicka@pt-servis.cz |
Telefon: | 602 264 870 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
www.pt-sevis.cz
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.