EKONOMICKÁ FAKULTA - ASISTENT/KA PRO KATEDRU INFORMATIKY

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Liberec
  • HPP
  • nástup 11. 11. 2024

Popis

CHARAKTERISTIKA: pedagogická činnost se zaměřením na moderní programovací jazyky, webové a mobilní aplikace a informační systémy, trendy informačních technologií, technické prostředky informačních systémů, Business Intelligence, databáze, vědeckovýzkumná činnost - zapojení se do řešených projektů na katedře, příprava nových projektů, publikační činnost v oboru informatika, sebevzdělávací aktivity, vedení bakalářských, případně diplomových prací. VZDĚLÁNÍ A DOVEDNOSTI: ukončené magisterské vzdělání - obor IT výhodou, zahájené studium v doktorském stupni ve výše uvedeném oboru nejpozději před vznikem pracovního poměru, doktorské studium je podmínkou pro vznik pracovního poměru, doložená praxe v oboru IT je výhodou, softwarové znalosti MS Office na pokročilé úrovni, znalosti informačních systémů a databází, způsobilost pro pedagogickou činnost zejména v oboru IT, vedení seminářů, případně přednášek, samostatnost, komunikativnost, pracovní flexibilitu, odpovědnost, schopnost týmové práce, pracovní flexibilita a odpovědnost, znalost anglického jazyka slovem i písmem. PRAC. POMĚR: 100% úv., prac. sml.- doba určitá 1 rok s možností prodloužení. NÁSTUP: listopad 2024/dle dohody. Mzdová třída A2 dle Vnitřního mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.

Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování.

K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné a pedagogické činnosti, doklady o ukončeném vzdělání, doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předchozího pracoviště, seznam publikovaných odborných prací s případnými ohlasy, kopie dokladu o zapsání do probíhajícího doktorského studia. Přihlášku doručte do 03.11.2024 emailem (volnamista@tul.cz) nebo poštou na uvedenou adresu. VŘ je od 02.10.2024 zveřejněno na úřední desce TUL.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Vysokoškolské
  • Práce s PC

Požadované jazyky

  • Angličtina (aktivní)

Benefity

  • Ubytování
  • Závodní stravování

Umístění pracovní pozice

Technická univerzita v Liberci

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 33 100 Kč
Pracoviště: Studentská 1402/2, 46001 Liberec
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz
ID inzerátu: 836106

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Ing. Alena Šírková
E-mail: volnamista@tul.cz

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.