generální manažer

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Doporučujeme
  • Praha
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Do RESTAURACE v nejmodernější a nejnovější budově v Praze – MASARYČKA, hledáme GENERÁLNÍHO MANAŽERA provozu.Jako restaurační řetězec GARE Restaurants, se kterým jsme na trhu už 20 let, jsme přinesli do Prahy nový, zajímavý koncept restaurace s 300 místy uvnitř a zahrádkou ve dvou patrech. Hledáme někoho, kdo se nebojí vést tým cca 40 zaměstnanců (z toho vždy 20 na směně), kdo zvládne určovat směr provozu, motivovat kolegy a být jim dobrým vzorem. Profesionalitu, zodpovědnost, pracovitost a pozitivní přístup k práci považujeme za tvé parťáky.

Náplň práce

Chceme vedle sebe člověka, který se nebojí přijít s nápady a dotáhnout je až do konce. Za tyto dovednosti ti na oplátku zaručujeme férový přístup, nadstandardní ohodnocení a možnost podílet se v něčem výjimečném. MASARYČKA od známého architektonického studia Zaha Hadid Architects toho totiž Praze nabídne ještě hodně. A my společně s tebou u toho budeme.

 

Požadujeme

Pokud jsme v tobě probudili zájem a chceš se dozvědět více informací, napiš nám prosím o sobě něco na email mudroch@garerestaurants.cz

Požadavky

  • Jiná způsobilost

Umístění pracovní pozice

Shrnutí pracovní pozice

Pracoviště: Na Florenci 2139/2, 252 62 Horoměřice
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Vendula Jeslínková
E-mail: jeslinkova@garerestaurants.cz
Telefon: 733191132
ID inzerátu: 839255

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Vendula Jeslínková
E-mail: jeslinkova@garerestaurants.cz
Telefon: 733191132

Při odpovědi uvádějte, že reagujete na inzerát zveřejněný na Personálka.cz. Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.