obsluha hotelových hostů v a la carte restauraci Pinia s terasou nebo v bufetové restauraci Labe
Požadujeme:
vzdělání v oboru nebo praxi v oboru
znalost gastronomických standardů a zásad
základy NJ nebo AJ
spolehlivost a flexibilitu
zájem o obor a moderní gastronomii
schopnost týmové spolupráce, příjemné vystupování
Nabízíme:
práce na směny
HPP nebo sezónní brigáda
bezplatné ubytování, stravování za zvýhodněnou směnu
příležitost pro kariérní růst v rámci hotelového řetězce
zajímavou práci a příjemné pracovní prostředí
systém zaměstnaneckých benefitů (možnost dodatečné dovolené, karta Multisport, jazykové kurzy a příspěvky, vzdělávací a sportovní akce, příspěvek zaměstnavatele na penzijní a životní pojištění, příspěvek zaměstnavatele na kulturní akce)
Tel. kontakt: pondělí - pátek - 9:00 - 15:00 hod.
Požadavky
Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení
Jiné - znalost gastronomických standardů a zásad
Požadované jazyky
Němčina
(aktivní)
—
nebo Angličtina
Benefity
Ubytování
Závodní stravování
Jiné výhody - karta Multisport, příspěvek na penzijní a životní pojištění