Minimální vzdělání – střední s výučním listem (nemusí být v oboru)
znalost přípravy teplých i studených běžných (českých) jídel
výhodou je znalost diet (bezmléčná, bezlepková…) a praxe v oboru
Znalost práce s PC na základní úrovni
chuť do práce, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, trestní bezúhonnost
Náplň práce:
Jedná se o ranní služby (6-14.30 -8hod.) a denní služby (6-18 – 12hod.), které se střídají dle plánu služeb vč. víkendů.
Vaříme 2 hlavní jídla denně vč. polévky, každý kuchař má na starosti jedno hlavní jídlo a na ostatním se podílejí. Denní dávka jídel je okolo 70 ks. Dále se připravují snídaně a večeře, o víkendu se peče moučník. Součástí je i úklid kuchyně.
Nabízíme:
celý nebo poloviční úvazek
práce v pěkném prostředí, 5 týdnů dovolené, příspěvek na rekreaci, brýle, jízdné, podnikové stravování