organizace a řízení nepřetržitého stravovacího provozu (365 dní v roce), příprava tradiční české a středoevropské kuchyně, příprava studených jídel, příprava moučníků, , inovativní přístup k chodu stravovacího provozu, k recepturách jídel a technologickým postupům
příjemné pracovní prostředí, milý kolektiv, jednoduchá práce.
Nabízíme:
pracovní smlouva na dobu určitou, po roce možnost prodloužení pracovní smlouvy na dobu neurčitou
plat dle platných tabulek (3 pl. třída a dle praxe), příplatek za soboty a neděle, měsíčně, osobní ohodnocení po zapracování, možnost mimořádných odměn, příjemné pracovní prostředí, benefity - příspěvek z, příspěvek na penzijní připojištění, , oběd za cenu 42,- Kč, 5 týdnů dovolené.
Kontakt emailem.
Požadavky
Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení
Benefity
Jiné výhody - příspěvek na penzijní připojištění, , oběd za cenu 42,- Kč, 5 týdnů dovolené.