Náplň práce:
o ručí a odpovídá za přípravu, úpravu a výdej studených i teplých jídel celé kuchyně
o zabezpečuje a podílí se na výrobě teplých jídel
o zabezpečuje a podílí se na výrobě cukrářských výrobků a moučníků v běžném stravování i při zvláštních akcích
o ručí za dodržování stanovených technologických postupů při výrobě jídel kuchyně
o při nástupu nových zaměstnanců kuchyně provádí jejich zaškolení na používání zařízení kuchyně
Požadujeme spolehlivost, samostatnost. Praxe v oboru vítána.
Zaměstnanecké výhody: 5 dní dovolené navíc, 4 dny sick days, podnikové stravování, zvláštní prémie, osobní ohodnocení, benefity z FKSP, po roční době určité prodloužení na dobu neurčitou
Kontakt: e-mailem
| Kontaktní osoba: | Anna Roškotová |
| E-mail: | mzdy@dpskb.cz |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.