Počet hodin týdně 8-16
" výroba a výdej běžných druhý teplých jídel,
" výroba jídel studené kuchyně.
Kvalifikační a jiné předpoklady:
" vyučení v oboru kuchař výhodou,
" praxi a zkušenosti v oboru,
" spolehlivost, samostatnost, týmovost, zdravotní způsobilost,
" očekáváme znalost tradičních i moderních přístupů v poptávaném oboru, ochotu učit se a rozvíjet se, zájem o nové trendy,
" trestní bezúhonnost."
" práce na DPP - víkendy (sobota a neděle),
" zázemí stabilní společnosti s dlouholetou tradicí,
" příjemné a přátelské pracovní prostředí s profesně i lidsky kvalitními kolegy,
" pracoviště s výbornou dostupností MHD i s možností parkování v blízkosti areálu Národního centra,
" nástup možný dle dohody."
| Kontaktní osoba: | Bc. Jana Heczková |
| E-mail: | heczkova.jana@nconzo.cz |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.