Nabídka práce: FLSmidth spol. s r.o.

O nás

Jsme stabilní nadnárodní společnost s 30 letou historií na českém trhu. Zabýváme se automatizací se zaměřením na stroje a zařízení určené převážně pro automatizaci výrobních procesů a řízení kvality  v oblasti cemetárenského průmyslu. Naše produktové portfolio je velmi různorodé a jedinečné. V České republice jsme jediným producentem tohoto zaměření. V celosvětovém měřítku patříme mezi 3 nejsilnější hráče na trhu.

Zaměstnanci jsou pro nás klíčoví, jejich spokojenost je naše priorita, proto se pro ně snažíme vytvořit přátelské zázemí a dobré podmínky pro práci. Klademe velký důraz na jejich potřeby a preference v oblasti vzdělávání, životního stylu a rovnováhy mezi pracovním a osobním životem. Snažíme se o individuální přístup ke každému z nich. Záleží nám na vzájemné spolupráci a pohodové atmosféře při každodenních činnostech, jelikož to z nás dělá silnou společnost a vede ke spokojenosti nejen naší, ale především našich zákazníků.

Životní prostředí nám není lhostejné, proto se snažíme o to, aby nejen firemní prostředí kde pracujeme, ale i zařízení, která vyrábíme a dodáváme, byli v souladu s vysokými ekologickými standardy. V této oblasti se zaměřujeme především na snížení emisí CO2 a zachování dostatečných zdrojů pitné vody pro budoucí generace.

Aktivně se podílíme také na charitativní činnosti, kde podporujeme rozličné neziskové organizace. V posledním roce to byly například organizace Pomozte dětem a Krtek.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 00346624