Nabídka práce: Best space s.r.o.

O nás

Restaurace U Gregorů, v širším povědomí známá také jako Géčko, se nalézá v historickém centru bývalého královského města Nymburka. Výrazná stavební úprava domu se uskutečnila v roce 1885. Ve městě vyhlášeném svojí pivovarskou tradicí náleží restaurace U Gregorů k tradičním místům pivní kultury. Restaurace U Gregorů se v průběhu let stala také kulturním místem společenského setkávání nejrůznějších osobností a postav města na Labi.

V roce 2011 se uskutečnila celková rekonstrukce objektu. Autorem architektonického návrhu obnovy a nového interiérového designu restaurace je nymburský rodák a významný filmový architekt Jan Vlasák. Obnova byla vedena snahou o moderní pojetí tradiční restaurace s důrazem na zachování některých prvků původního interiéru.

Restaurace nabízí dva menší salonky, vhodné rovněž pro uzavřenou společnost. Najdete zde jak zimní zahradu, tak i letní posezení na zahrádce.

V tradici místa a jména restaurace chceme pokračovat, a proto jsme se zaměřili na tradiční českou kuchyni v moderním pojetí. Pivo nabízíme rovněž tradiční: Budějovický Budvar, Plzeňský Prazdroj a místní nymburské Postřižiny. V rámci podpory menších českých pivovarů vám budeme každý víkend nabízet jednu značku. Nabídku nápojů rozšiřujeme o kvalitní vína z moravských sklepů. V naši kuchyni vaříme z čerstvých surovin. Naše menu není nekonečné, za to však nabízí prověřenou kvalitu a výtečné gastronomické zážitky.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 05948053