Nabídka práce: FLOSMAN s.r.o.

O nás

Společnost FLOSMAN je česká firma, která v roce 2021 slaví 30 let na trhu.

Součástí společnosti jsou čtyři velkoobchodní sklady potravin a drogerie a několik desítek maloobchodů, provozovaných pod obchodní značkou Flop Top.

Prodejny Flop Top nabízejí vyšší standard kvality prodeje potravin a jsou nadstavbou rozsáhlé sítě různorodých prodejen Flop.

Velkoobchody FLOSMAN patří mezi významné dodavatele potravinářského, drogistického a gastronomického sortimentu, nejen do sítě Flop a Potraviny CZ.

Z Mladé Vožice a distribučních skladů v Pelhřimově, Českých Budějovicích a Příbrami se zásobují obchody na rozsáhlém území od západních,  jižních a středních Čech až k jižní Moravě.

Mezi priority firmy patří spolupráce s místními regionálními výrobci a dodavateli, neustálé rozšiřování sortimentu, důraz na kvalitu a dobrou cenu zboží.

 

Historie firmy

Společnost FLOSMAN založili Marcela a Pavel Flosmanovi v roce 1999. Firma plynule navázala na podnikání pana Flosmana, započaté v roce 1991. P. Flosman nejprve zaměřil svou činnost na budování velkoobchodu s potravinářským zbožím a od roku 1995 začal budovat i vlastní síť maloobchodních prodejen.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 09776648