Nabídka práce: SeniorGarden SERVICES, s.r.o.

O nás

SeniorGarden je registrovaným poskytovatelem sociálních služeb pro seniory. Klienti jsou pro nás na prvním místě. Vycházíme z mnohaleté praxe, a zároveň využíváme dynamického technologického pokroku k zajištění vrcholové péče. Náš sehraný tým je tak neustále v kontaktu s moderními postupy a účastní se specializovaných workshopů za účelem rozšíření potřebných schopností ve všech oblastech péče o seniory. Domovy poskytují příjemné a funkční zázemí, které se řídí vysokými interními standardy.

Síť zařízení SeniorGarden progresivně expanduje. Naší specializací je péče o klienty, jejichž zdravotní stav vyžaduje nepřetržitou ošetřovatelskou pozornost. V rámci sociální služby DZR se zaměřujeme i na osoby trpící Alzheimerovou chorobou nebo jiným typem demence.

Staň se součástí týmu SeniorGarden. Nabízíme práci, která společně s finančním ohodnocením přináší také naplnění. Pomoz nám vybudovat komunitu, ve které se lidé cítí šťastní a docenění, nehledě na jejich věk a zdravotní stav. Společně zajistíme, že se naši klienti budou denně usmívat i v nejpokročilejší etapě života.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 19699743