Nabídka práce: TRŽAN lahůdky s.r.o.

O nás

Firma Tržický v.o.s. byla založená v roce 1995 za účelem výroby a prodeje lahůdek, cukrářských výrobků sýrových a rybích specialit, výrobků teplé kuchyně a knedlíků. Od 1.4.2016 jsme se z marketingových důvodů přejmenovali na TRŽAN lahůdky s.r.o.

Pracujeme ve výrobních prostorách v Čelákovicích, které odpovídají současným přísným hygienickýcm požadavkům. Na sklonku letošního roku 2016 budeme absolvovat certifikaci IFS, v současné době máme standard zabezpečení kritických bodů HACCP

Při výrobě dbáme v první řadě na kvalitu používaných surovin a snažíme se slovu “lahůdky” vrátit jeho skutečnou podstatu. Do našich výrobků nepřidáváme žádné látky prodlužující trvanlivost, ani umělá aromata, což zajišťuje jejich tradiční chuť a dobrou stravitelnost. Vysokou úroveň kvality našich výrobků potvrzuje vzrůstající objem výroby a prodeje. Nyní zásobujeme cca 400 maloobchodních prodejen a několik velkoobchodních řetězců. Našim partnerům poskytujeme maximální servis, dodržujeme domluvené závozové časy, k nebaleným výrobkům dodáváme cenovky do pultů, na kterých jsou veškeré údaje povinné dle platné legislativy. Naším cílem je maximální spolehlivost a tedy spokojený zákazník.

Díky šíři našeho sortimentu jsme úspěšní i v oblasti cateringu. Můžete si u nás objednat občerstvení třeba jen na malé posezení s přáteli, ale i na velké akce jako jsou svatby, zahradní párty s grilováním, rauty, cofee breaky aj.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 24844900