Nabídka práce: ADÉLKA a.s.

O nás

Značka Adélka je  symbolem moderní potravinářské – pekařské, cukrářské, mlynářské – firmy evropských parametrů s tradicí poctivého českého řemesla. Nejmodernější vybavení a technologie spolu s dostatkem odborně vzdělaných zaměstnanců společně garantují nejvyšší kvalitu výrobků. Tradiční postupy výroby spolu s přísnou kontrolou vstupních surovin jsou důvodem, proč zákazníci považují výrobky společnosti za chutné, tradiční a zdravé.

Adélka vyrábí více než 1000 druhů výrobků, mezi kterými dominují chléb, běžné pečivo, jemné pečivo, klasická a trvanlivá cukrařina, lahůdky, saláty, knedlíky, hotová jídla a v neposlední řadě několik druhů pšeničných a žitných mouk.   

Aby mohla toto vše nabídnout, musí stát na pevných základech. Jistou zárukou je 600 tuzemských spokojených obchodních partnerů. Tato neustále se rozrůstající síť vypovídá o velkém, moderním a spolehlivém zázemí firmy, ve které pracuje téměř 300 zaměstnanců. Firmy, která nezapomněla na to, odkud pochází a z jakých myšlenek, snů a přání vznikla. Firmy, která má v logu kromě jména ještě „Dar chuti a přátelství“.                                                                               

Nabídky práce

Pracovník/-ice na pekárně

  • Pelhřimov
  • 23 000–28 500 Kč
  • HPP

Informace o zaměstnavateli

IČO: 25156063