Nabídka práce: REMAQ, s.r.o.

O nás

REGRANULÁTY Z PLASTOVÉHO ODPADU

Produkujeme vysoce kvalitní regranuláty plastů. Recyklací plastů vytváříme znovupoužitelný a plnohodnotný materiál, který navracíme do výroby a pomáháme tak k významnému snížení zátížení životního prostředí.

MAXIMÁLNÍ VYUŽITÍ U PLASTOVÝCH RECYKLÁTŮ

REMAQ, s.r.o. chce být partnerem všech společností zpracovávajících plasty, jejichž cílem je maximálně využít ekonomický i ekologický potenciál použití plastových recyklátů ve svých výrobcích.

ZÁKAZNICKY I VÝROBKOVĚ ORIENTOVANÁ PRODUKCE

Na konkrétní poptávku nebo druh výrobku aplikujeme buď standardní regranulát nebo produkt vyvinutý speciálně v závislosti na jedinečných požadavcích klienta.

HISTORIE

REMAQ, s.r.o. byl založen v roce 2004 jako obchodní společnost, zabývající se obchodem s plastovými recykláty zejména polypropylenem, polyethylenem a polystyrenem. V roce 2008 společníci rozhodli o vybudování výrobního závodu v průmyslovém areálu v Otrokovicích. Výroba byla zahájena v červnu 2009 na regranulační lince o kapacitě 400 t/měsíc. V dalších letech byl výrobní areál rozšiřován a navyšována výrobní kapacita. Nyní společnost provozuje 4 moderní regranulační linky s celkovou kapacitou 2 400 t/měsíc. V současné době je REMAQ, s.r.o. nejvýznamější a nejrychleji rostoucí společností recyklující plasty v České republice a zastává významnou pozici i na evropském trhu.

Nabídky práce

Laborant/laborantka

  • Otrokovice
  • 25 000–30 000 Kč
  • HPP

Informace o zaměstnavateli

IČO: 26920051