Nabídka práce: Crystal BOHEMIA, a.s.

O nás

Mnohaletá tradice, široká nabídka produktů, kreativní designéři a vysoké výrobní i technologické standardy jsou hlavními důvody úspěchu našeho křišťálu. V současné době se řadíme mezi přední světové výrobce olovnatého i bezolovnatého křišťálu a jsme jednoznačně největším výrobcem v České republice.

Crystal BOHEMIA je nositelem bohaté historie a mimořádné tradice českého křišťálu. Tato tradice se zrodila na počátku 18. století a v průběhu doby ovlivnila veškeré světové sklářství. Můžeme s hrdostí prohlásit, že český broušený křišťál patří k tomu nejlepšímu, co v tomto oboru vzniklo. Naše sklo je zárukou kvality a hodnot, skrz které jako společnost komunikujeme – krásy, stylu a užitku.

V současné době máme dva výrobní závody, v Poděbradech a ve Světlé nad Sázavou. Díky tomu můžeme poskytnout našim zákazníkům širokou nabídku užitkového, stolního, nápojového i dekorativního skla.

Historie ochranné známky BOHEMIA je neoddělitelně spojena nejen s historií českého sklářství, ale s historií českého křišťálu vůbec. Výrobky nesoucí tuto známku se od počátku vyznačovaly vysokou kvalitou a uměleckou hodnotou vycházející ze zručnosti a odbornosti českých sklářů, techniků a návrhářů, a je tomu tak i nadále.

Světově proslulý modro-zlatý ovál BOHEMIA CZECH REPUBLIC má pevnou pozici v celé řadě zemí. Jedinečná tradice mistrů olovnatého křišťálu spojená s touto známkou nebyla nikdy přerušena, a je proto vysoce ceněna.

Nabídky práce

STROJNÍK SKLÁŘSKÝCH ZAŘÍZENÍ

  • Poděbrady
  • 28 000–38 000 Kč
  • HPP

Informace o zaměstnavateli

IČO: 28486722