Nabídka práce: KRONOSPAN CR, spol. s r.o.

O nás

O společnosti

Kronospan je světový lídr v oblasti výroby desek na bázi dřeva pro nábytkářský průmysl a stavebnictví. Celkem 42 firem skupiny Kronospan s působností po celém světě tvoří jednu velkou rodinu s vlastními výrobními i technickými kapacitami a mají významný podíl na zlepšování kvality bydlení.

Jsme jedním z nejmodernějších závodů na výrobu velkoplošných materiálů na bázi dřeva v Evropě a patříme mezi největší závody nadnárodní firmy Kronospan. V současné době zaměstnáváme na 700 pracovníků.  

Tradice dřevařské výroby v Jihlavě 

V místě současného závodu vznikla v roce 1883 pila, která započala tradici dřevařské výroby. V roce 1957 se zde začaly jako v jednom z prvních závodů v Evropě vyrábět dřevotřískové desky. O dvacet let později byla výroba inovována. A tak se Jihlavské dřevařské závody pyšnily od roku 1978 největší linkou na výrobu dřevotřískových desek v Československu. Novou éru dřevařské výroby začal od roku 1995 psát Kronospan. Převzali jsme výrobní areál, zmodernizovali výrobu a dodnes rozvíjíme dřevařskou výrobu v Jihlavě.  

Co vyrábíme v Jihlavě:
  • OSB desky 
  • OSB Firestop 
  • dřevotřískové desky
  • laminované dřevotřískové desky
  • pracovní desky 
 

Kronospan má svoje místo v každé české domácnosti.

Když doma v kuchyni připravujete jídlo pro svou rodinu, možná ani nevíte, že je vyrobena z laminovaných desek z jihlavského Kronospanu. A nejsou to jen laminované desky pro výrobu skříněk a poliček, v Jihlavě se vyrábí také moderní pracovní desky, na kterých si tisíce domácností v České republice připravují každodenně snídaně, obědy a večeře. A jsou to krásné kuchyně i celé interiéry. Vždyť návrháři, truhláři i vy jste při designování vašich domovů vybírali ze 135 dekorů laminovaných a 50 dekorů pracovních desek. To vše v několika povrchových strukturách, které se do desek otiskly právě v Jihlavě. Jihlavský Kronospan má svoje místo v každé české domácnosti.Ve svém portfoliu má kromě laminovaných dřevotřískových desek i základní produktovou řadu OSB desek určených pro stavbu například příček, podlah či stropů.

Inspirace: kontrast pro dokonalou harmonii

Nejnovějším celosvětovým trendem v designu interiérů je užívání velmi kontrastních materiálů, vzorů a textur, jejichž vhodným propojením vzniká v této rozmanitosti jednota, harmonie a styl, který ladí. Odrazem neustálého vývoje designových trendů je i nová Globální kolekce společnosti Kronospan s podtitulem Harmonie kontrastů. Nové a exkluzivní dekory vyvinuli špičkoví návrháři ve spolupráci s našimi obchodníky.Tento jedinečný styl je vám k dispozici pouze u zákazníků a partnerů společnosti Kronospan.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 62417690