Nabídka práce: Compo Tech PLUS, spol. s r. o.

O nás

Kariéra ve společnosti CompoTech

CompoTech je konstrukční a výrobní centrum kompozitních profilů se sídlem v Sušici, poblíž Klatov, na okraji Národního parku Šumava. Jsme středně velká firma s přibližně 70 zaměstnanci a stále rosteme. Náš přátelský tým disponuje širokým spektrem odborností, dovedností a zájmů. Mnoho z nás využívá snadnou dostupnost blízké přírody a vše, co nabízí zejména v oblasti sportu. Místo je obzvlášť zajímavé pro rodiny s dětmi všech věkových kategorií. Sušice má dobré zázemí a poskytuje skvělé prostředí, ve kterém vyrostou.

Neustále hledáme chytré, nadšené lidi, kteří se připojí k našemu týmu jak v designu, tak ve výrobě a montáži. Pokud máte zájem dozvědět se více nebo si přejete, abychom zvážili vaše zkušenosti, kontaktujte nás přes kontaktní formulář.

Proč pracovat v CompoTech
 
Špičkové technologie, zajímavé projekty, unikátní výrobky.
Jako průkopníci a vizionáři v oboru navíjení kompozitních materiálů se zaměřujeme na unikátní technologie a postupy, které naši zaměstnanci denně uvádějí do praxe.
Česká firma se zákazníky po celém světě
Konstruujeme a vyrábíme pro zákazníky z Evropy, Asie a Severní Ameriky. Pobočku máme také ve Velké Británii.
– Uplatnění v mnoha oborech
Nejsme zaměřeni na jedno průmyslové odvětví, své zkušenosti uplatníte v oblasti strojírenství, sportu, automotive, zemědělství, energetiky a dalších.
– Možnost osobního rozvoje
Podporujeme naše zaměstnance v jejich osobním rozvoji. Každý má možnost dalšího vzdělávání a postupu v rámci firmy.
– Přátelské prostředí, vyvážený vztah práce a rodiny
Třetinu života trávíme v práci a víme, že dobré výsledky podáváme, když nás práce těší, pracujeme v příjemném prostředí a zbývá nám čas na rodinu a mimopracovní aktivity. Naše společnost podporuje týmové sporty a lokální sportovní události.

Nabídky práce

OPERÁTOR VÝROBY dnes

  • Sušice
  • 25 000 Kč
  • HPP

SOUSTRUŽNÍK - ZÁMEČNÍK dnes

  • Sušice
  • 30 000 Kč
  • HPP

Informace o zaměstnavateli

IČO: 63507412