Zaměstnanec provozu restaurace - 28000 Kč/měs

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • TOP zaměstnavatel
  • Zlín
  • HPP, Zkrácený úvazek

Popis

Zakousni se do práce u McDonald´s!

Zaměstnanec provozu restaurace - 28000 Kč/měs

Koho hledáme ?

Člověka, který si rád pospí a nevadí mu směny v rozmezí 10 - 01h. Máte rádi kontakt s lidmi a jste zodpovědní ? Dokončili jste střední školu a láká vás práce ve službách ? Chcete pracovat v kolektivu, který je zároveň dobrou partou lidí, kteří v létě pořádají grilovačky a další společné aktivity ? Tak pojďte pracovat k nám do McDonald's ve Zlíně ! Nabízíme výborné prostředí pro získání praxe. Naučíme vás, jak si zorganizovat práci, určovat priority, umět se rozhodnout a díky směnnému provozu mít svůj čas ve vlastních rukou a podporujeme osobní rozvoj a růst zaměstnanců. Součástí je nejen úvodní zaškolení, ale i další průběžné vzdělávání. Výhodou jsou také příplatky za práci v noci či zvýhodněná nabídka produktů pro všechny zaměstnance. Pokud se vám pozice líbí, tak neváhejte a napište, my se obratem ozveme :)

Co očekáváme ?

● spolehlivost ● zdvořilé a příjemné vystupování k zákazníkům i mezi sebou navzájem ● chuť učit se novým věcem ● smysl pro týmovou práci ● zodpovědný přístup ● chuť komunikovat se zákazníky ● dobrou náladu ● odvahu – vše potřebné vás naučíme

Co nabízíme ?

● měsíční mzdu od 28000Kč/měs. ihned po zaškolení ● příplatek 10% pro noční směny ● víkendový příplatek 10% ● pravidelné hodnocení vašeho výkonu a s ním spojené další přidávání ● Benefit kartu, se kterou je možné čerpat slevy nejen u McDonald's

Jaká bude Vaše práce ?

Slibujeme vám, že se v práci nudit nebudete. A to nejen díky přátelským kolegům, ale i díky rozmanitosti vaší práce, která bude obnášet přípravu jídla a obsluhu zákazníků a také společnou starost o úklid prostor.

Co je třeba udělat ?

Oslovila Vás naše nabídka ? Pak není nic jednoduššího, než se na nás obrátit ! Pište, volejte, posílejte e-maily nebo nás osobně navštivte v restauraci McDonald's Zlín, náměstí Míru 5278, Zlín.

CustomerCategory

restaurace

CustomerCategory

rest-47

Franšízant

stefek-petr

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Odpovědět na inzerát

Kontaktní údaje jsou dostupné pouze v textu inzerátu.

Ochrana osobních údajů

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.