Specialisti přístrojového ošetření

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Zlín
  • HPP, Zkrácený úvazek
  • nástup 1. 5. 2024

Popis

NUTRIADAPT Weight Management Clinic je úspěšnou nadnárodní franchisovou sítí profesionálních klinik a tvůrcem inovativních metod se zcela ojedinělým konceptem na poli řízené redukce tělesné hmotnosti, který moderním způsobem propojuje výživové poradenství s osobními výživovými plány a podpůrnými přístrojovými procedurami redukční a postredukční péče, které vedou z intenzivnění cíleného zeštíhlování a formování postavy. My všichni v NUTRIADAPT Weight Management Clinic si uvědomujeme, jak moc může být změna životního stylu a návyků pro naše klienty náročná a těžká. Vynakládáme proto velké úsilí na to, abychom všem našim klientům poskytli nadstandardní odbornou a profesionální péči.

Objevte smysluplnou kariéru spojenou se zdravým životním stylem a úspěchem na klinice Nutriadapt!
Čeká vás práce přístrojového specialisty pro jedničku na trhu v oblasti zdravého životního stylu. Tvou hlavní prací u nás je provádění neinvazivních přístrojových ošetření pro zajištěnou klientelu.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít?
Zdravotnické v oboru masérství nebo certifikovaný masérský kurz pořádaný vzdělávací institucí vlastnící akreditaci MŠMT.

Obchodní rozměr - Víme, že schopnost prodat své služby je klíčová pro úspěch. Obchodní aspekt je neoddělitelnou součástí úspěchu! A vy budete součástí revolučního prodeje služeb a potravinových prémiových doplňků stravy. Ano, právě prodej je klíčem - ale ne žádný skrytý, nežádoucí prodej. S námi budete prodávat s důvěrou a jasností, nabízejíc pouze přírodní produkty, které sami pečlivě vyvíjíme a ověřujeme.

Co od vás očekáváme?

  • Nadšení a víra v sebe - Nejenže věříme ve vaše schopnosti v oblasti masérství, ale také ve vaše schopnosti prosadit se a tvořit úspěch
  • Komunikativní nadání
  • Zajištění elánu a nadšení klientů
  • Touha po neustálém zlepšování
  • Digitální dovednosti - Práce s počítačem a online nástroji je součástí dnešního světa a tedy i vaší každodenní práce.

Co vám můžeme nabídnout?
Spolupráce v týmu - Naše týmová spolupráce spojuje různorodé odbornosti a umožňuje nám dosáhnout maximálního efektu. Pracovní prostředí, které vám umožní excelovat, moderní a pohodlná kancelář, to vše je tu pro vás.
Jsme tým nadšenců, kteří mění životy! Chcete být součástí revoluce ve zdravém životním stylu? S námi to máte nyní na dosah. Naše práce nekončí jen u výživy - zahrnuje také inspiraci, rozvoj a osobní růst.

A co zisk? ?? Rozhodně nejde jen o finanční odměnu, ačkoli ta je zajisté lákavá. Jde o oceňování vašeho úsilí a přínosu, jde o dobrý pocit z toho, že vaše práce má smysl a výsledky. Výše mezd podle vašeho úspěchu a odměna z tržeb zajišťují spravedlivé ocenění. Proto se vaše mzda může pohybovat od 25 000 do 40 000 Kč měsíčně.

Napište nám, ať Vás můžeme pozvat na osobní setkání: -)
Nezapomeňte zaslat Váš životopis včetně fotografie.

Zaměstnanecké výhody: Vzdělávací kurzy / školení v oboru, Sleva na firemní výrobky / služby, Bonusy / prémie, Provize ztržby,

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení

Umístění pracovní pozice

GOLD ONE s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 25 000–40 000 Kč
Pracoviště: nám. T. G. Masaryka 2433, 76001 Zlín
Typ úvazku: HPP, Zkrácený úvazek
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Romana Krčmářová
E-mail: romana.krcmarova@nutriadapt.cz
ID inzerátu: 711472

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Romana Krčmářová
E-mail: romana.krcmarova@nutriadapt.cz

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.