organizace a vedení výroby (vedení kolektivu cca 30 zaměstnanců) - vývoj nových produktů a kontrola kvality
vedení vývoje produktů a podílení se na rozvoji firmy díky rozšiřování sortimentu na trhu
zajištění požadovaných standardů kvality v souladu s národními a mezinárodními normami a právními předpisy
udržování a aktualizace systému HACCP, implementace změn v oblasti kvality potravin
účast na interních a externích auditech,
komunikace s dozorovými orgány
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:
VŠ vzdělání
praxe v oblasti manažmentu výroby nebo obchodu firmy
gurmánské schopnosti a dobrý přehled na trhu v moderní gastronomii a to v sektoru chlazeného rychlého občerstvení ve formě trvanlivých salátů a obložených baget
dobré manažerské, koordinační a komunikační schopnosti
odpovědnost, cílevědomost, spolehlivost a empatie
Co vám můžeme nabídnout:
stabilní zázemí dynamicky se rozvíjející rodinné firmy, kde dostanete příležitost seberealizace a stavby vlastního týmu
ohodnocení nikoliv dle odpracovaných hodin ale dle odvedené práce a úspěchů ze zavedení nových výrobků na trh.
osobní vůz (po 6měsíční pracovní době) a podíl se zisku společnosti