Plánovač výroby / logistik výroby a výrobního procesu

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Karviná
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Hledáme nového kolegu/kolegyni na pracovní pozici PLÁNOVAČ VÝROBY (logistik / koordinátor výroby) do naší moderní, rodinné firmy v Havířově, která se zabývá již přes 30 let výrobou sportovního vybavení a doplňků převážně zaměřených na vodní sporty. Firma své produkty vyváží téměř výhradně zahraničním odběratelům v Evropě, ale i ve světě. www.spboarding.com

Jedná se o nabídku práce s možným nástupem ihned, na plný, nebo dočasně i částečný pracovní úvazek, na ranní pracovní směnu. Pracovní pozice zahrnuje především aktivní zapojení se do manuálního výrobního procesu, postupné seznámení se s našimi produkty, výrobními procesy, strojním zařízením, materiály a celkovou technologií výroby s tím, že uchazeč musí být schopen časem jednotlivé sekce výroby a výrobní procesy řídit, koordinovat a celkově jejich práci, součinnost a návaznost organizovat.

Uchazeč musí mít zkušenost s výrobním procesem a jeho celkovým, nebo alespoň částečným, řízením z předešlého zaměstnání, ať už v jakémkoliv oboru výroby. Dále zkušenost s prací s lidmi, jejich organizací, řízení a kontrolou. Mít ochotu pracovat v kolektivu, být komunikativní, cílevědomí a energický a připravený se učit novým věcem a dovednostem. Hledáme aktivního člověka, který má snahu sám sebe zdokonalovat, nebojí se případných výzev a problému, ba naopak má snahu je řešit s cílem co nejlepšího výsledku, člověka který nám časem pomůže svými nápady a šikovností firmu a naše produkty dále rozvíjet, tak ať se i nadále mohou řadit mezi absolutní světovou špičku, kde patří již dnes.

Vzhledem k tomu, že je naše společnost primárně orientována na zahraniční klientelu, je zde také možnost každodenně využít znalosti cizích jazyků, zejména angličtiny, ať už písemnou, tak i mluvenou formu pro komunikaci s našimi odběrateli, či dodavateli.

Vzhledem k poměrně originálnímu zaměření naší firmy, kdy je v Evropě pouze jeden další výrobce zaměřený na daný produkt, je práce velmi zajímavá, kreativní a rozmanitá. Uchazeč o práci nemusí mít žádné dřívější zkušenosti s výrobou produktů pro vodní, nebo jiné sporty. V případě oboustranné spokojenosti rádi postupně vše vysvětlíme a zaučíme.

V případě zájmu, nebo pro více informací nás prosím kontaktujte.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Požadované jazyky

  • Angličtina (aktivní)

Umístění pracovní pozice

Santarius s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 35 000–50 000 Kč
Pracoviště: Závodní 470/3, 73564 Havířov
Typ úvazku: HPP
Vhodné pro: Absolventy
Kontaktní osoba: Martin Santarius
E-mail: martinsantarius@spboarding.com
Telefon: 731 158 337
ID inzerátu: 790445

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Martin Santarius
E-mail: martinsantarius@spboarding.com
Telefon: 731 158 337

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.