Co vás čeká
- dlouhý x krátký týden od cca 05.00 do 18.30 hod
- příprava obědů a jejich součástí
- řízení pomocných pracovníků kuchyně
- kontrola kvality připravované stravy
- kontrola dodržování výrobní praxe dle zákonných a firemních standard
- kontrola dodržování HACCP
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
- praxe v oboru
- organizační schopnosti
- zkušenosti s gastronomickým provozem
- práce s lidmi
- psychická odolnost
- řešení krizových situací
Výhodou bude, pokud budete umět
- zkušenosti s přípravou a provozem školního stravování
- kreativita
- zkušenost s biopotravinami
Co vám můžeme nabídnout
- jednorázový finanční bonus ve výši Kč 10 000,- hrubého ke mzdě za okamžité uzavření pracovní smlouvy a nástup do zaměstnání do jednoho týdne od oboustranné dohody na uzavření pracovního poměru, vyplacený po ukončení zkušební doby a jako součást následující mzdy za 4. odpracovaný měsíc
- stabilní zázemí ve společnosti s dlouholetou tradicí
- obědy zdarma
- příspěvek na dovolenou
- pracovní prostředí v týmu spíše rodinného typu (nevelký kolektiv)
- možnost zapůjčení firemního vozidla (např. při stěhování, vozidlo s tažným zařízením, přívěsný vozík)
Pracoviště: Náves sv. Petra a Pavla 7, 252 41 Zlatníky-Hodkovice