Vzdělání: potravinářský obor výhodou, znalost technologie zpracování masa výhodou, min. 2 roky praxe v potravinářství.
Charakteristika místa: vedení a řízení výrobního úseku, zodpovědnost za dodržování norem a technologické kázně na středisku.
Požadované znalosti: znalost práce v potravinářství, zkušenost s vedením a řízením pracovního kolektivu.
Nabízíme: mimořádné odměny, 25 dnů dovolené, závodní stravování, svačiny zdarma, zaměstnanecké balíčky, příspěvky na penzijní připojištění, cafeterie - příspěvek 10 tis.Kč/ rok.
Kontakt: telefonicky (Po - Pá: 8:00 - 14:00 hod.), e-mailem, osobně (Po-Pá: 8:00 - 14:00 hod.).
Kontaktní osoba: | Ing. Petra Varačková |
E-mail: | petra.varackova@ku.cz |
Telefon: | 381 419 363, 724 067 818 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.