Svářeč

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Prvotní informace:
osobně na adrese Husova ulice 623, Dobrovice- každé pondělí a úterý od 10hodin

e-mail: jana.holesovska@kwdaag.cz

Upřesňujicí informace:

Náplní práce bude: Výroba komponentů dle termínových a jakostních požadavků ručním svařováním metodou MIG, MAG,WIG, TIG, případně plamenem (Autogen) s možností rozšíření výroby na odporem svařovacích strojích a zařízeních, popř jako obsluha zařízení při dodržování zásad BOZP, PO a ochrany životního prostředí.

Místo výkonu práce: Husova ulice 623 29441 Dobrovice a Industry park Bezděčín, 293 01 Mladá Boleslav

Požadavky

  • Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 28 500 Kč
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Mgr. Jana Holešovská
E-mail: jana.holesovska@kwdag.com
ID inzerátu: 828005

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Mgr. Jana Holešovská
E-mail: jana.holesovska@kwdag.com

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Ochrana osobních údajů

Souhlas zaměstnavateli se zpracováním osobních údajů

Souhlasím, aby mi dali vědět z firmy KWD Bohemia, s.r.o., IČO: 24726222, Husova ulice 623, Dobrovice, když pro mě budou mít i jinou vhodnou pozici.

Chci zvýšit své šance na uplatnění v budoucnu, a proto souhlasím, aby společnost KWD Bohemia, s.r.o., IČO: 24726222, Husova ulice 623, Dobrovice nad rámec výběrového řízení na uvedenou pracovní pozici dále zpracovávala mé osobní údaje pro účely evidování mé osoby a nabízení obdobných pracovních příležitostí. Souhlas uděluji na dobu 3 roky, lze jej kdykoliv odvolat. Osobní údaje budou zpřístupněny pouze oprávněným zaměstnancům společnosti/í, a to pouze v míře nezbytné pro účely zpracování.

Poučení uchazeče

Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude společnost KWD Bohemia, s.r.o., IČO: 24726222, Husova ulice 623, Dobrovice, jakožto správce, zpracovávat Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Zpracování osobních údajů bude pro správce provádět společnost LMC s.r.o., IČO: 264 41 381 prostřednictvím svých elektronických systémů.

Odpovědí na tento inzerát poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistíte-li, že byly zpracovávány protiprávně, (iv) na omezení zpracování osobních údajů ve zvláštních případech (v) na přenositelnost údajů a (vi) vznést námitku, po níž zpracování Vašich osobních údajů bude ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami zejména, je-li důvodem případné vymáhání právních nároků a (vii) obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Další informace o zpracování údajů společností LMC s.r.o., IČO: 264 41 381, se sídlem Menclova 2538/2, Libeň, 180 00 Praha 8 poskytuje pověřenec pro ochranu osobních údajů Jan Svoboda, e-mail: dpo@lmc.eu, resp. jsou dostupné na https://www.lmc.eu/cs/zasady-ochrany-soukromi/.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.