Nabídka práce: KWD Bohemia, s.r.o.

O nás

O NÁS

Čím se zabýváme

Firma KWD Bohemia, s.r.o., která je součástí mezinárodní společnosti Schnellecke Group, se zabývá svařováním lehkých kovových konstrukcí, které následně slouží v automobilovém průmyslu. Firma KWD Bohemia je významným dodavatelem dílů do mladoboleslavské automobilky Škoda Auto. Naší hlavní technologií je robotizované bodové svařování, MIG/MAG svařování a rolování profilů.
Naším cílem je neustále zvyšovat míru automatizace a implementovat nové technologie jako např. laserové scanování, propojení robotů s kamerovými systémy, umělá inteligence,…

Historie

Historie firmy KWD Bohemia v Dobrovici se začala psát v roce 2011. Tehdy měla firma pouze třicet zaměstnanců (dnes jich má okolo 450), s nimiž rozvíjela první projekty týkající se modelů Škoda Rapid a Škoda Octavia. Sériová výroba těchto modelů se rozběhla v roce 2013. Jak se později ukázalo, dobrovická společnost byla pro svého odběratele tak nepostradatelným článkem, že začala pracovat i na dalších projektech. Od roku 2014 tedy odpovídá za výrobu svařované platformové sestavy nejen pro model Seat Ateca, ale také pro následníka modelu Škoda Yeti. Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto je pro KWD Bohemia zákazníkem, který se na obratu firmy podílí z více než osmdesáti procent.

Nabídky práce

Informace o zaměstnavateli

IČO: 24726222