Referent/ka správy e-shopu

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Hodonín
  • HPP
  • nástup ihned

Popis

Co nabízíme? Zajímavé a perspektivní zaměstnání na HPP, přátelský kolektiv, kancelář v Těmicích u Hodonína, měsíční mzda od 24 000 Kč, firemní telefon, notebook, příspěvek na stravování, slevu na nákupy ve firemní prodejně, ranní pauza navíc, flexibilní pracovní dobu, možnost občasné práce z domu.

Co bude náplní práce? Správa e-shopu v systému Shoptet a Pohoda, tvorba a správa popisů zboží, tvorba fotografií/videí, rozšiřování nabídky produktů a aktualizace informací o zboží, kontrola a správa současných záznamů a zajištění, že všechny záznamy jsou přesné a aktuální, úprava etiket a popisků zboží podle národních specifikací, řešení denních požadavků a realizace společných cílů s kolegy z dalších oddělení, spolupráce se skladovým týmem, spolupráce s marketingem a výpomoc při tvorbě fotografií produktů a jejich prezentací na sociálních sítích, v případě potřeby pomoc ve skladu/obchodu společnosti, úzká komunikace se skladem společnosti, logistikou, obchodním oddělením.

Co očekáváme? Časovou flexibilitu, min. středoškolské vzdělání, relevantní praxi v oblasti práce se zákazníky nebo příbuzném oboru min.1 rok, český jazyk slovem/písmem na perfektní úrovni, pečlivost, preciznost, komunikativnost, organizační schopnosti, odolnost vůči stresu, zodpovědnost, loajalitu, týmového ducha, znalost práce na PC, znalost účetního systému POHODA a systému SHOPTET výhodou. ŘP sk. B.
Kontakt na na mail.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSV
  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Umístění pracovní pozice

Nutsman s.r.o.

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 24 000 Kč
Pracoviště: 329, 69684 Těmice
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: David Kaňovský
E-mail: kanovsky@nutsman.cz
Telefon: 602893314
ID inzerátu: 830244

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: David Kaňovský
E-mail: kanovsky@nutsman.cz
Telefon: 602893314

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.