Náplň práce:
" Plánování a řízení výroby ve dvousměnném provozu
" Vedení 20-25 podřízených pracovníků
" Zodpovědnost za dodržování výrobních postupů
" Vedení příslušné dokumentace
" Dodržování interních nařízení a HACCP
" Reportování nadřízeným
Požadavky:
" SŠ vzdělání s maturitou
" Znalosti z oblasti výroby potravin (technologie surovin výhodou)
" Znalost hygienických a sanitačních zásad ve výrobě potravin
" Schopnost motivovat svěřený tým a být přirozenou autoritou
" Dobrou organizaci práce
" Samostatné operativní rozhodování v neplánovaných situacích
" Uživatelskou znalost práce s PC (MS Office, apod.)
" Samostatnost, spolehlivost, odolnost vůči stresu, odpovědný přístup k práci
" 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce)
" 25 dní dovolené
" Příplatky za odpolední směny 10%
" Stravenky
" Slevy na firemní produkty
" Občerstvení na pracovišti (káva, čaj)
" Ovoce
Kontaktní osoba: | Romana Smutková |
E-mail: | nabor@gastromenu.cz |
Telefon: | 558 329 268 |
Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.
Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.