Pracovník/pracovnice v sociálních službách v sociální službě denní stacionář

Zaujal vás tento inzerát? Odpovědět
  • Litoměřice
  • HPP
  • nástup 1. 8. 2024

Popis

POŽADUJEME:
Vzhledem ke způsobu práce a specifické struktuře cílové skupiny příjemců služby je podmínkou střední vzdělání s maturitou.
Dalším požadavkem je zdravotní způsobilost pro práci s mentálně a fyzicky handicapovanými osobami, absence poruch řeči, bezúhonnost, kladný vztah k mentálně a fyzicky handicapovaným osobám, samostatnost, komunikativnost, spolehlivost, flexibilita, schopnost přijmout odpovědnost, nastavení pro týmovou práci, empatie a znalost práce na PC.
Vítáno splnění požadavku na odbornou způsobilost k výkonu povolání pracovníka v sociálních službách dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, tj. absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách, popř. splňovat zákonnou podmínku odborného vzdělání.
Dále vítány zkušenosti s osobami s poruchou autistického spektra a zkušenosti s osobami s omezenými komunikačními schopnostmi, tj. s augmentativní a alternativní komunikací.

NABÍZÍME:

Práci v sociální službě denní stacionář, jde o přímou obslužnou péči, dále výkon činností dle zákona 108/2006 Sb., § 116. Odkaz na webové stránky organizace: http://www.centrumsrdicko.cz/ - denní stacionář. Pracovní doba pouze v běžném pracovním týdnu (od po. do pá.) od 6:45 do 15:15 hod.

Pokud máte o pracovní nabídku zájem, pošlete prosíme životopis a návrh na týdenní plán činností v rozsahu formátu A4 na tento email: vedoucidennistacionar@centrumsrdicko.cz. Nebudeme odpovídat uchazečům, kteří v rámci prvního kontaktu nezašlou životopis včetně vypracovaného týdenního plánu činností. Děkujeme za pochopení.

Zaměstnanecké výhody: zaměstnanec má nárok na dovolenou v rozsahu 6 týdnů, osobní ohodnocení, zvlášní příplatek, odměny, stravování za příznivé ceny, FKSP výhody, stabilita, pevná pracovní doba, jistota a skvělý kolektiv.

Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem.

Požadavky

  • Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Umístění pracovní pozice

Centrum pro zdravotně postižené děti a mládež - SRDÍČKO

Shrnutí pracovní pozice

Mzda: 26 180–37 010 Kč
Pracoviště: Revoluční 1845/30, 41201 Litoměřice
Typ úvazku: HPP
Kontaktní osoba: Pavla Zajíčková
E-mail: vedoucidennistacionar@centrumsrdicko.cz
ID inzerátu: 796875

Odpovědět na inzerát

Pro odpověď využijte níže uvedené kontakty.
Kontaktní osoba: Pavla Zajíčková
E-mail: vedoucidennistacionar@centrumsrdicko.cz

Pokud je v inzerátu uveden preferovaný způsob komunikace, respektujte ho.

Poslat na e-mail

Zaujala vás tato pracovní nabídka? Zašlete si ji do e-mailu, abyste inzerát nemuseli znova hledat.